Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20287
Назва: Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі. Частина 2 : методичні вказівки (слайди) до лекцій з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для студентів за спеціальністю 181 “Харчові технології”
Автори: Кальченко, В. В.
Пасов, Г. В.
Венжега, В. І.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Опис: Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки до лекцій для студентів за спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, В. І. Венжега. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – Ч. 2. - 74 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20287
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Кальченко В. В.: навчально-методичні видання
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Венжега В. І.: навчально-методичні видання



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.