Рябова Т. А.: навчально-методичні видання : [18] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Рекламний креатив : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2023Рекламний креатив : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2023Рекламний креатив : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2023Маркетинговий менеджмент : методичні вказівки до практичних занять для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2023Маркетинговий менеджмент : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2023Маркетинговий менеджмент : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2021Рекламний креатив : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2021Маркетинговий менеджмент : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2021Рекламний менеджмент : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи для здобувачів ступеню вищої освіти «магістр» спеціальності 075 «Маркетинг»Рябова, Т. А.
2018Міжнародний маркетинг : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябова, Т. А.
2018Маркетинг послуг : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябова, Т. А.
2019Основи менеджменту і маркетингу : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів напряму 6.170103 "Управління інформаційною безпекою" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябова, Т. А.
2019Менеджмент : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябова, Т. А.
2019Маркетинг : методичні вказівки для практичної, самостійної та індивідуальної роботи для студентів спеціальності 242 "Туризм" ступінь вищої освіти "бакалавр"Рябова, Т. А.
2016Рекламний менеджмент : методичні вказівки для практичної, індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Рекламний менеджмент" для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" ОКР "Магістр"Рябова, Т. А.
2016Маркетинговий менеджмент : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисципліни "Маркетинговий менеджмент" для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» ОКР «Магістр»Рябова, Т. А.
2016Маркетинговий менеджмент : методичні вказівки для практичної, індивідуальної та самостійної роботи з дисципліни "Маркетинговий менеджмент" для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» ОКР «Магістр»Рябова, Т. А.
2017Development of forecasting scenarios of the electricity consumption in Ukraine by using the group method of data handlingСтепашко, В. С.; Трачук, А. Р.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 18 з 18