Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/20685
Назва: Формування стратегії диференціації продукції на споживчому ринку (на матеріалах ТОВ «Аметист»)
Автори: Компанець, Д. І.
Ключові слова: комплекс маркетингу
конкурентна стратегія
конкурентоспроможність
стратегія диференціації
продуктові стратегії
маркетингові інновації
marketing complex
competitive strategy
competitiveness
differentiation strategy
product strategies
marketing innovations
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою даної роботи є визначення та формування підходів стосовно процесу впровадження стратегії диференціації за для покращення ефективності роботи підприємства ТОВ «Аметист». Об’єктом дослідження є процес формування стратегії диференціації на підприємстві ТОВ «Аметист». Предметом дослідження є методичні та теоретичні засади використання конкурентної стратегії диференціації за для підвищення конкурентоспроможності підприємства. Методи дослідження: фінансовий та економічний аналіз, методи практичного порівняння, оцінка рівня конкурентоспроможності, SWOT аналіз, побудована матриця І.Ансоффа. Результати дослідження можливо на практиці використовувати вітчизняним підприємствам конкурентну стратегію диференціація за для підвищення рівня конкурентоспроможності товару та підприємства також поліпшення позицій на ринку. За допомогою сформованих рекомендацій стосовно покращення роботи підприємства та впровадження стратегії диференціації дозволить підприємству вдало конкурувати в умовах зміни ринкової кон’юнктури і також удосконалити ефективність виробничої діяльності.
Опис: Компанець, Д. І. Формування стратегії диференціації продукції на споживчому ринку (на матеріалах ТОВ «Аметист») : магістерська робота : 075 Маркетинг / Д. І. Компанець ; керівник роботи Кульпінський С. В. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра маркетингу, PR-технологій та логістики. – Чернігів, 2020. – 86 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/20685
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Компанець -Магістр-Маркетинг- 2020.pdf1,61 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.