Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21157
Назва: Профілактика порушень мотивації навчальної діяльності у студентської молоді
Автори: Руденок, А. С.
Ключові слова: мотивація
мотивація навчальної діяльності
профілактики порушення мотивації навчання
motivation
learning motivation
prevention of learning motivation decline
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): В наш час, коли здобувачі вищої освіти стають менш мотивовані у навчанні, програма корекції та профілактики порушень мотивації навчальної діяльності допоможе викладачам та здобувачам вищої освіти уникнути таких проблем. У теоретичній частині розкрито поняття мотивації та мотиваційної сфери. У практичній частині викладено результати емпіричного дослідження мотиваційної сфери здобувача вищої освіти; приділено увагу аналізу взаємозв‘язків мотивації афіліації та мотивації досягнення успіху та запропоновано програму профілактики порушення мотивації навчання у здобувачів вищої освіти. Наукова новизна та теоретичне значення дослідження полягають у тому, що поглиблено знання в питанні профілактики порушення мотивації навчальної діяльності у студентської молоді та розроблено програму профілактики таких учнів.
Опис: Руденок, А. С. Профілактика порушень мотивації навчальної діяльності у студентської молоді : магістерська робота : 231 Соціальна робота / А. С. Руденок ; керівник роботи Чепурна Г. Л. ; Національний університет «Чернігівська політехніка», кафедра креативних індустрій та соціальних інновацій. – Чернігів, 2020. – 70 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21157
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Руденок А.С._магістр_2020.pdf994,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.