Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/21538
Назва: Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки : методичні вказівки до самостійної роботи та індивідуальних завдань для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка» (освітній ступінь бакалавр)
Автори: Наумчик, П. І.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Основними завданнями вивчення дисципліни «Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки» є навчити здобувачів вищої освіти основам стандартизації та сертифікації засобів вимірювальної техніки й використанню отриманих знань для складання заявки на сертифікацію засобів вимірювальної техніки, проведення випробувань і повірки цих засобів, складання протоколів випробувань і повірки.
Опис: Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки : метод. вказівки до самост. роботи та індивід. завдань для здобувачів вищ. освіти за спец. 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка» (освітній ступінь бакалавр) / уклад. П. І. Наумчик. - Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. - 28 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/21538
Розташовується у зібраннях:Наумчик П. І.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Випробування та сертифікація засобів вимірювальної техніки.pdf550,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.