Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22134
Назва: Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру
Автори: Гаркава, А. В.
Денисова, Н. М.
Ключові слова: житньо-пшеничний хліб
закваска
яблучний сидр
Дата публікації: 2019
Видавництво: Чернігів : ЧНТУ
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є розробка технології виготовлення житньо-пшеничного тіста на заквасках спонтанного бродіння з додаванням яблучного сиру.
Опис: Гаркава, А. В. Розробка технології приготування житньо-пшеничного хлібу на заквасках з використанням яблучного сидру / А. В. Гаркава, Н. М. Денисова // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : матеріали тез доп. Всеукр. наук.- практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 10 -11 квітня 2019 р.). - Чернігів : ЧНТУ, 2019. – С. 275-277.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22134
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково- практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених, 10 -11 квітня 2019 р.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
275-277 Гаркава А. В..pdf315,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.