Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22478
Назва: Плагін реалізації інтерактивних завдань для системи дистанційного навчання
Автори: Фокін, К. М.
Ключові слова: Moodle
PHP
MySQL
JS
HTML
CSS
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка плагіну для розширення базового набору тестових запитань новим типом інтерактивних завдань, що полягають у створенні дизайну з заданих блоків контенту шляхом їх розміщення згідно основних правил дизайну. Об’єктом роботи є процес створення плагіну для впровадження інтерактивних тестових завдань. Предметом роботи є моделі, методи і технології створення плагіну для реалізації інтерактивних підходів навчання при створенні тестових завдань для систем дистанційної освіти. Плагін має бути реалізовано на базі системи дистанційного навчання «Moodle». Для підключення плагіну до системи Moodle необхідно виконати імпорт плагіну та створити тестові задачі з використанням нового типу завдань. Наукова новизна – досліджено методи та технології створення тестових завдань новим типом інтерактивних завдань, що полягають у створенні дизайну з заданих блоків контенту шляхом їх розміщення згідно основних правил дизайну та розробка алгоритму оцінювання результатів розташування об’єктів відносно «еталонного». Практична значущість полягає у розширенні і удосконаленні системи оцінки компетенцій набутих здобувачами вищої освіти в процесі опанування освітньої компоненти «Веб-технології та веб-дизайн» шляхом впровадження інтерактивних завдань у систему дистанційного навчання Moodle.
Опис: Фокін, К. М. Плагін реалізації інтерактивних завдань для системи дистанційного навчання : магістерська робота : 121 Інженерія програмного забезпечення / К. М. Фокін ; керівник роботи О. В. Трунова ; НУ «Чернігівська політехніка», кафедра інформаційних технологій та програмної інженерії. – Чернігів, 2021. – 88 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22478
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Фокін-Магістр-2021.pdfМагістерська робота2,72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.