Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22803
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКулініч, О. М.-
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2021-07-01T07:46:54Z-
dc.date.available2021-07-01T07:46:54Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22803-
dc.descriptionКулініч, О. М. Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба / О. М. Кулініч ; наук. керівник Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 354-355.en_US
dc.description.abstractПроаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що отримані зразки пшеничного хліба з додаванням досліджуваних порошків капусти виявили приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір. Включення їх в раціон харчування сприятиме поліпшенню структури харчування, збільшенню асортименту пшеничного хліба.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.subjectпорошкen_US
dc.subjectброколіen_US
dc.subjectцвітна капустаen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.subjectпшеничний хлібen_US
dc.titleМожливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хлібаen_US
dc.typeWorking Paperen_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей
Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
354-355 Кулініч О. М..pdfНаукова доповідь279,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.