Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22803
Назва: | Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба |
Автори: | Кулініч, О. М. Замай, Ж. В. |
Ключові слова: | порошк броколі цвітна капуста технологія пшеничний хліб |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Проаналізувавши статтю, можна зробити висновок, що отримані зразки пшеничного хліба з додаванням досліджуваних порошків капусти виявили приємні органолептичні властивості, пористу м’якушку, привабливий колір. Включення їх в раціон харчування сприятиме поліпшенню структури харчування, збільшенню асортименту пшеничного хліба. |
Опис: | Кулініч, О. М. Можливість використання порошку із броколі та цвітної капусти в технології пшеничного хліба / О. М. Кулініч ; наук. керівник Ж. В. Замай // Новітні технології у науковій діяльності і навчальному процесі : зб. тез Всеукр. наук.-практ. конф. студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8-9 квіт. 2020 р.) : збірник тез доп. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2020. – С. 354-355. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22803 |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: доповіді, тези доповідей Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих учених (м. Чернігів, 8- 9 квітня 2020 р.) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
354-355 Кулініч О. М..pdf | Наукова доповідь | 279,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.