Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22819
Назва: | Використання овочевої сировини у технології дієтичного морквяно-вівсяного печива |
Автори: | Прибитько, В. М. |
Ключові слова: | борошно вівсяне та пшеничне морквяно-вівсяне печиво з додаванням морквяного порошку органолептичні показники якості фізикохімічні показники oatmeal and wheat flour carrot-oat biscuits with the addition of carrot powder organoleptic quality indicators physico-chemical indicators |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Досліджено вплив добавки морквяного порошку на функціональнотехнологічні властивості вівсяного печива за органолептичними, фізикохімічними показниками. Була визначена енергетична цінність, глікемічний індекс, а також порівнювали властивості двох видів борошна, які використовувалися при виготовленні печива. Проводили експертну оцінку виготовленого виду печива порівнюючи з вівсяним печивом до, якого додавалось морквяне пюре за певними критеріями. Визначена величина втрат при термообробці зразку печива та вихід готових виробів. Розрахована енергетична цінність, собівартість, глікемічний індекс печива. |
Опис: | Прибитько, В. М. Використання овочевої сировини у технології дієтичного морквяно-вівсяного печива : дипломна робота : 181 – Харчові технології / В. М. Прибитько ; керівник роботи В. М. Челябієва ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 79 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22819 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Прибитько В. М..pdf | Дипломна робота | 1,87 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.