Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/22821
Назва: | Розробка технології виробництва плодово-ягідного морозива з використанням цукрозамінників |
Автори: | Карцан, В. Д. |
Ключові слова: | цукрозамінники морозиво плодово-ягідне технологія виробництва sugar substitutes ice cream fruit-berry production technology |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | У проекті розроблено технологію виготовлення плодово-ягідного морозива з вдосконаленим білково-вуглеводним складом та замінниками цукру - фруктозою, сукралозою, інуліном та екстрактом стевії. В якості базового продукту обрано морозиво плодово-ягідне згідно ДСТУ 4734:2007. В роботі проаналізовано асортимент морозива, що випускається в Україні. Розглянуто можливість поліпшення білково-вуглеводного складу продукції. Наведено данні щодо використання цукрозамінників в харчовій промисловості, зокрема під час виробництва морозива. Наведено результати експериментальних досліджень впливу цукрозамінників на якісні властивості напівфабрикату та готового продукту. Розраховано виробничу рецептуру та собівартість морозива плодово-ягідного з використанням цукрозамінників. |
Опис: | Карцан, В. Д. Розробка технології виробництва плодово-ягідного морозива з використанням цукрозамінників : дипломна робота : 181 – Харчові технології / В. Д. Карцан ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 66 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/22821 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Карцан В. Д..pdf | Дипломна робота | 1,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.