Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22821
Назва: Розробка технології виробництва плодово-ягідного морозива з використанням цукрозамінників
Автори: Карцан, В. Д.
Ключові слова: цукрозамінники
морозиво плодово-ягідне
технологія виробництва
sugar substitutes
ice cream fruit-berry
production technology
Дата публікації: 2020
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): У проекті розроблено технологію виготовлення плодово-ягідного морозива з вдосконаленим білково-вуглеводним складом та замінниками цукру - фруктозою, сукралозою, інуліном та екстрактом стевії. В якості базового продукту обрано морозиво плодово-ягідне згідно ДСТУ 4734:2007. В роботі проаналізовано асортимент морозива, що випускається в Україні. Розглянуто можливість поліпшення білково-вуглеводного складу продукції. Наведено данні щодо використання цукрозамінників в харчовій промисловості, зокрема під час виробництва морозива. Наведено результати експериментальних досліджень впливу цукрозамінників на якісні властивості напівфабрикату та готового продукту. Розраховано виробничу рецептуру та собівартість морозива плодово-ягідного з використанням цукрозамінників.
Опис: Карцан, В. Д. Розробка технології виробництва плодово-ягідного морозива з використанням цукрозамінників : дипломна робота : 181 – Харчові технології / В. Д. Карцан ; керівник роботи Н. М. Денисова ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 66 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/22821
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Карцан В. Д..pdfДипломна робота1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.