Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22947
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorСироштан, І. О.-
dc.date.accessioned2021-07-05T15:45:30Z-
dc.date.available2021-07-05T15:45:30Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22947-
dc.descriptionБіотехнологічні процеси у харчових технологіях : метод. вказівки до виконання лаб. робіт здобувачів другого рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Харчові технології» / уклад.: Ж. В. Замай, І. О.Сироштан. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 38 с.en_US
dc.description.abstractЛабораторний практикум «Біотехнологічні процеси у харчових технологіях» надає студентам можливість оволодіти основними мікробіологічними та біохімічними методами дослідження, які необхідні майбутньому спеціалісту для роботи на виробництвах та в лабораторіях харчової та біотехнологічної промисловості.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleБіотехнологічні процеси у харчових технологіях : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Біотехнологічні процеси у харчових технологіях..pdfНавчально-методичне видання948,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.