Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/22983
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧелябієва, В. М.-
dc.date.accessioned2021-07-06T11:41:32Z-
dc.date.available2021-07-06T11:41:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/22983-
dc.descriptionЕкспертиза харчових продуктів : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології", спец. 181 "Харчові технології" / уклад. В. М. Челябієва. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021 – 37 с.en_US
dc.description.abstractПід час виконання лабораторних робот студентам пропонується визначити показники харчової продукції, які не вимагаються нормативними документами, але дозволяють оцінити харчову цінність продукції, або встановити наявність фальсифікацій, наприклад, визначення вмісту пектину, вітаміну С, заліза у зефірі, теоброміну у шоколаді. Таким чином, під час виконання лабораторного практикуму студент отримує цінні навички для своєї майбутньої професійної діяльності.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleЕкспертиза харчових продуктів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти галузі знань 18 "Виробництво та технології" спеціальність 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Челябієва В. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Експертиза харчових продуктів.pdfНавчально-методичне видання1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.