Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23245
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Яремчук-Новіков, М. А. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-14T18:19:38Z | - |
dc.date.available | 2021-07-14T18:19:38Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23245 | - |
dc.description | Яремчук-Новіков, М. А. Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. А. Яремчук-Новіков ; керівник роботи С. Д. Цибуля ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 55 с. | en_US |
dc.description.abstract | В курсовому проекті досліджено використання хмелевої закваски та розробку крафтового хліба на основі цієї закваски. В експериментальній частині досліджено вплив хмелевої закваски на властивості тіста і готового хліба при дозуванні 25 і 50% до маси борошна. Якість готових виробів оцінювали за органолептичними, фізикохімічними показниками. Встановлено, що досліджуваний зразок з вмістом добавки 25% володіє кращими органолептичними та фізико-хімічними показниками, ніж контроль та інші зразки. Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи магістра викладена на 55 сторінках. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів | en_US |
dc.subject | використання хмелю | en_US |
dc.subject | технологія | en_US |
dc.subject | житньо-пшеничний хліб | en_US |
dc.title | Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба | en_US |
dc.type | Thesis | en_US |
dc.description.abstractalt1 | The course project explores the use of hop sourdough and the development of craft bread based on this sourdough. In the experimental part, the effect of hop leaven on the properties of dough and finished bread at a dosage of 25 and 50% by weight of flour was studied. The quality of finished products was assessed by organoleptic, physicochemical parameters. It was found that the test sample with an additive content of 25% has better organoleptic and physicochemical parameters than the control and other samples. The explanatory note to the master's qualification work is set out on 55 pages. | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яремчук-Новіков М. А.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 896,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.