Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23245
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЯремчук-Новіков, М. А.-
dc.date.accessioned2021-07-14T18:19:38Z-
dc.date.available2021-07-14T18:19:38Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23245-
dc.descriptionЯремчук-Новіков, М. А. Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. А. Яремчук-Новіков ; керівник роботи С. Д. Цибуля ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 55 с.en_US
dc.description.abstractВ курсовому проекті досліджено використання хмелевої закваски та розробку крафтового хліба на основі цієї закваски. В експериментальній частині досліджено вплив хмелевої закваски на властивості тіста і готового хліба при дозуванні 25 і 50% до маси борошна. Якість готових виробів оцінювали за органолептичними, фізикохімічними показниками. Встановлено, що досліджуваний зразок з вмістом добавки 25% володіє кращими органолептичними та фізико-хімічними показниками, ніж контроль та інші зразки. Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи магістра викладена на 55 сторінках.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectвикористання хмелюen_US
dc.subjectтехнологіяen_US
dc.subjectжитньо-пшеничний хлібen_US
dc.titleВикористання хмелю у технології житньо-пшеничного хлібаen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1The course project explores the use of hop sourdough and the development of craft bread based on this sourdough. In the experimental part, the effect of hop leaven on the properties of dough and finished bread at a dosage of 25 and 50% by weight of flour was studied. The quality of finished products was assessed by organoleptic, physicochemical parameters. It was found that the test sample with an additive content of 25% has better organoleptic and physicochemical parameters than the control and other samples. The explanatory note to the master's qualification work is set out on 55 pages.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Яремчук-Новіков М. А.pdfВипускна кваліфікаційна робота896,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.