Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23245
Назва: | Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба |
Автори: | Яремчук-Новіков, М. А. |
Ключові слова: | використання хмелю технологія житньо-пшеничний хліб |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | В курсовому проекті досліджено використання хмелевої закваски та розробку крафтового хліба на основі цієї закваски. В експериментальній частині досліджено вплив хмелевої закваски на властивості тіста і готового хліба при дозуванні 25 і 50% до маси борошна. Якість готових виробів оцінювали за органолептичними, фізикохімічними показниками. Встановлено, що досліджуваний зразок з вмістом добавки 25% володіє кращими органолептичними та фізико-хімічними показниками, ніж контроль та інші зразки. Пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи магістра викладена на 55 сторінках. |
Опис: | Яремчук-Новіков, М. А. Використання хмелю у технології житньо-пшеничного хліба випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / М. А. Яремчук-Новіков ; керівник роботи С. Д. Цибуля ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2020. – 55 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23245 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Яремчук-Новіков М. А.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 896,48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.