Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-3 зі 3.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Інноваційні технології харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Харчові технології»Замай, Ж. В.; Цибуля, С. Д.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання кваліфікаційних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 181 "Харчові технології"Цибуля, С. Д.; Хребтань, О. Б.; Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Костенко, І. А.
2021Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчанняХребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М.