Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Цибуля Сергій Дмитрович
Цибуля С. Д.: наукові статті
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 11.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Дослідження процесів балансування шліфувальних та швидкісних фрезерувальних верстатів з урахуванням нерівноважності різального інструменту
Кальченко, В. І.
;
Цибуля, С. Д.
;
Сахно, Є. Ю.
;
Єрошенко, А. М.
2021
Determination of the cutting force components while milling cylindrical surfaces with an oriented tool
Кальченко, В. В.
;
Цибуля, С. Д.
;
Кологойда, А. В.
;
Сахно, Є. Ю.
;
Бойко, С. В.
2021
Використання інноваційної сировини (кіноа, чорний кмин, кунжут) та її вплив на властивості пшенич-ного хліба
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Пасов, Г. В.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослинного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2020
Інноваційна технологія поверхневого зміцнення з екологічно безпечним протикорозійним захистом
Цибуля, С. Д.
;
Старчак, В. Г.
;
Іваненко, К. М.
;
Буяльська, Н. П.
;
Мачульський, Г. М.
;
Костенко, І. А.
2021
Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження
Замай, Ж. В.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Волкова, Р. М.
;
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
2020
Визначення похибки процесів шліфування та швидкісного фрезерування з урахуванням статичної та динамічної неврівноваженості
Кальченко, В. В.
;
Кальченко, В. І.
;
Цибуля, С. Д.
;
Сахно, Є. Ю.
2020
Визначення похибки процесів шліфування та швидкісного фрезерування з урахуванням статичної та динамічної неврівноваженості
Кальченко, В. В.
;
Кальченко, В. І.
;
Цибуля, С. Д.
;
Сахно, Є. Ю.
2022
Аналіз ефективності застосування мігруючих інгібіторів корозії (МІК) для підвищення експлуатаційної довговічності залізобетону
Болотов, Г . П.
;
Цибуля, С. Д.
;
Болотов, М. Г.
;
Прибитько, І. О.
;
Ющенко, С. М.
2021
Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»
Замай, Ж. В.
;
Боровик, С. Г.
;
Костенко, І. А.
;
Пасов, Г. В.
;
Буяльська, Н. П.
;
Цибуля, С. Д.
Перегляд
Автор
11
Цибуля, С. Д.
5
Сахно, Є. Ю.
4
Замай, Ж. В.
4
Кальченко, В. І.
3
Волкова, Р. М.
3
Гуменюк, О. Л.
3
Кальченко, В. В.
3
Хребтань, О. Б.
2
Буяльська, Н. П.
2
Костенко, І. А.
.
далі >
Тема
5
grinding
5
milling
5
фрезерування
5
шліфування
3
фортифікація
2
accuracy
2
broccoli and cauliflower powder
2
corrosion protection
2
error
2
fortification
.
далі >
за датою випуску
1
2022
6
2021
4
2020