Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кальченко, В. В. | |
dc.contributor.author | Пасов, Г. В. | |
dc.contributor.author | Цибуля, С. Д. | |
dc.date.accessioned | 2021-09-02T12:30:33Z | |
dc.date.available | 2021-09-02T12:30:33Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365 | |
dc.description | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 24 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології | en_US |
dc.type | Other | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Технічні науки Кальченко В. В.: навчально-методичні видання Пасов Г. В.: навчально-методичні видання Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4094 0.pdf | методичні вказівки | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.