Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКальченко, В. В.
dc.contributor.authorПасов, Г. В.
dc.contributor.authorЦибуля, С. Д.
dc.date.accessioned2021-09-02T12:30:33Z
dc.date.available2021-09-02T12:30:33Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23365
dc.descriptionІнноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 24 с.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleІнноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технологіїen_US
dc.typeOtheren_US
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Кальченко В. В.: навчально-методичні видання
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4094 0.pdfметодичні вказівки1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.