Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365
Назва: | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології |
Автори: | Кальченко, В. В. Пасов, Г. В. Цибуля, С. Д. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Опис: | Інноваційний інжиніринг харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого рівня вищої освіти за спеціальністю 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми Харчові технології / уклад. : В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, С. Д. Цибуля. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 24 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23365 |
Розташовується у зібраннях: | Технічні науки Кальченко В. В.: навчально-методичні видання Пасов Г. В.: навчально-методичні видання Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4094 0.pdf | методичні вказівки | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.