Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23377
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКостенко, І. А.-
dc.contributor.authorПасов, Г. В.-
dc.date.accessioned2021-09-03T08:58:16Z-
dc.date.available2021-09-03T08:58:16Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23377-
dc.descriptionІнформаційні технології та інструментальні методи в наукових дослідженнях : конспект лекцій з дисципліни "Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях" для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" / уклад. : І. А. Костенко, Г. В. Пасов. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 86 с.en_US
dc.description.abstractВ учбових матеріалах наводиться короткий конспект лекцій в якому розглядаються окремі аспекти використання сучасних інформаційних технологій та розглядається система загальних принципів і підходів наукового пізнання, а також методи, технології пізнання, які пов'язані з науковою та практичною професійною діяльністю в галузіen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleІнформаційні технології та інструментальні методи в наукових дослідженнях : конспект лекцій з дисципліни "Сучасні інструментальні методи та інформаційні технології в наукових дослідженнях" для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Пасов Г. В.: навчально-методичні видання
Костенко І. А.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4106 МетодСІСлек2021 нова.pdfконспект2,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.