Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23378
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.date.accessioned2021-09-03T09:07:15Z-
dc.date.available2021-09-03T09:07:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23378-
dc.descriptionЦивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 110 с.en_US
dc.description.abstractДані методичні розробки направлені на формування у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері охорони праці та цивільного захисту, з урахуванням особливостей професійної діяльності та досягнень науково-технічного прогресуen_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleЦивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4107 методичка по практ.роб. ХТ.pdfметодичні вказівки2,89 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.