Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/23378
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2021-09-03T09:07:15Z | - |
dc.date.available | 2021-09-03T09:07:15Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/23378 | - |
dc.description | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 110 с. | en_US |
dc.description.abstract | Дані методичні розробки направлені на формування у студентів здатності творчо мислити, вирішувати складні проблеми інноваційного характеру й приймати продуктивні рішення у сфері охорони праці та цивільного захисту, з урахуванням особливостей професійної діяльності та досягнень науково-технічного прогресу | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Цивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів галузі знань 18 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4107 методичка по практ.роб. ХТ.pdf | методичні вказівки | 2,89 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.