Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23379
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.date.accessioned2021-09-03T09:12:24Z-
dc.date.available2021-09-03T09:12:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/23379-
dc.descriptionЦивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології" / уклад. : Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 29 с.en_US
dc.description.abstractМета навчальної дисципліни полягає у формуванні у майбутніх фахівців (спеціалістів та магістрів) умінь та компетенції для забезпечення ефективного управління охороною праці та поліпшення умов праці з урахуванням досягнень науково-технічного прогресу та міжнародного досвіду, а також в усвідомленні нерозривної єдності успішної професійної діяльності з обов’язковим дотриманням усіх вимог безпеки праці у конкретній галузі.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleЦивільний захист та охорона праці в галузі : методичні вказівки для самостійної роботи студентів галузі знань 18 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4108 метод. для сам.раб ХТ.pdfметодичні вказівки378,25 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.