Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23382
Назва: Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання
Автори: Повна, С. В.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для опанування ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання практичної частини дисципліни „Управління проєктами‖, виконання самостійної та індивідуальної роботи.
Опис: Управління проєктами : методичні вказівки до практичних занять, самостійної та індивідуальної роботи для ЗВО освітньо-кваліфікаційного рівня «магістр» спеціальності 181 "Харчові технології" усіх форм навчання / уклад. С. В. Повна. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2021. – 52 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23382
Розташовується у зібраннях:Повна С. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4111 Повна 2021 MetodPracProjectManadg_2.pdfметодичні вказівки926,85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.