Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/23733
Назва: Будівництво та архітектура : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого освітнього рівня (магістр) за освітньо-професійною програмою спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" галузі знань 19 "Будівництво та архітектура"
Автори: Кайдаш, М. Д.
Прибитько, І. О.
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Переддипломна практика здобувачів вищої освіти є невід‟ємною складовою процесу підготовки фахівців - магістрів у вищих навчальних закладах. Її безпосереднє призначення - практична підготовка здобувачів до умов самостійної роботи в організаціях і на підприємствах. Переддипломна практика, як частина основної освітньої програми, є завершальним етапом навчання і проводиться на випускному курсі після засвоєння здобувачем програм теоретичного і практичного навчання. Переддипломна практика - це самостійна робота здобувача з виконання ним конкретних обов‟язків за напрямом дипломної роботи.
Опис: Будівництво та архітектура : метод. вказівки до виконання програми переддиплом. практики для здобувачів вищ. освіти другого освіт. рівня (магістр) за освіт.-проф. програмою спец. 192 "Будівництво та цивільна інженерія" галузі знань 19 "Будівництво та архітектура" / уклад.: М. Д. Кайдаш, І. О. Прибитько. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 40 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/23733
Розташовується у зібраннях:Технічні науки
Прибитько І. О.: навчально-методичні видання
Кайдаш М. Д.: навчально-методичні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Будівництво та архітектура..pdfНавчально-методичне видання534,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.