Прибитько І. О.: навчально-методичні видання : [13] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Адитивні технології : навчальний посібникГанєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Петренко, І. О.
2023Технології та устаткування зварювання : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Прибитько, І. О.; Болотов, Г. П.; Олексієнко, С. В.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
2023Інженерна геологія та основи механіки ґрунтів : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Руденко, М. М.
2023Програмний комплекс ANSYS : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання» (освітній ступінь магістр)Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Ганєєв, Т. Р.; Нагорна, І. В.
2021Технології та устаткування зварювання : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого освітнього рівня (магістр) за освітньо-професійною програмою спеціальності 131 "Прикладна механіка" галузі знань 13 "Механічна інженерія"Кайдаш, М. Д.; Прибитько, І. О.
2021Обстеження, випробування та експлуатація будівель і споруд : навчальний посібникКорзаченко, М. М.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.; Болотов, М. Г.
2021Технології зведення спеціальних будівель і споруд : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Корзаченко, М. М.; Болотов, М. Г.; Прибитько, І. О.
2021Будівництво та архітектура : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів вищої освіти другого освітнього рівня (магістр) за освітньо-професійною програмою спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія" галузі знань 19 "Будівництво та архітектура"Кайдаш, М. Д.; Прибитько, І. О.
2021САПР у будівництві. Частина 1 : SketchUp : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Барбаш, М. І.; Прибитько, І. О.; Ганєєв, Т. Р.
2021Сучасні системи життєзабезпечення об’єктів будівництва : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за спеціальністю 192 "Будівництво та цивільна інженерія", освітньо-професійною програмою "Будівництво та цивільна інженерія"Ганєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.; Барбаш, М. І.
2021САПР у будівництві. Частина 2 : Renga : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 192 "Будівництво та цивільна інженерія"Барбаш, М. І.; Прибитько, І. О.
2019Технології та устаткування зварювання : методичні вказівки до виконання випускної кваліфікаційної роботи бакалавра для студентів спеціальності 131 “Прикладна механіка”Новомлинець, О. О.; Олексієнко, С. В.; Прибитько, І. О.; Ющенко, С. М.
2013Газотермічна обробка матеріалів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів за напрямом підготовки 6.050504 "Зварювання"Ганєєв, Т. Р.; Прибитько, І. О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 13 з 13