Замай Ж. В.: наукові статті : [5] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Безлактозні йогурти з додаванням рослинної сировиниВітряк, О.; Замай, Ж. В.; Фабріченко, К.
2022Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пиваЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М.
2021Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська»Замай, Ж. В.; Боровик, С. Г.; Костенко, І. А.; Пасов, Г. В.; Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д.
2021Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походженняЗамай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.
2020Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратівЗамай, Ж. В.; Дзюба, В. А.; Буяльська, Н. П.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5