Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Безлактозні йогурти з додаванням рослинної сировини | Вітряк, О.; Замай, Ж. В.; Фабріченко, К. |
2022 | Аналіз ефективності застосування ферментних препаратів та вимоги щодо їх безпечності в крафтовому виробництві пива | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Пономаренко, С. І.; Іваненко, К. М. |
2021 | Інформаційні технології при водопідготовці та можливості її автоматизації на прикладі виробництва питної води «Сіверська» | Замай, Ж. В.; Боровик, С. Г.; Костенко, І. А.; Пасов, Г. В.; Буяльська, Н. П.; Цибуля, С. Д. |
2021 | Фортифікація пшеничного хліба інноваційними інгредієнтами рослин- ного походження | Замай, Ж. В.; Гуменюк, О. Л.; Волкова, Р. М.; Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д. |
2020 | Дослідження можливості доочищення стічних вод молокопереробних заводів за допомогою біопрепаратів | Замай, Ж. В.; Дзюба, В. А.; Буяльська, Н. П. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 5 з 5