Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
: [8]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання | Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М. |
2022 | Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М. |
2022 | Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія" | Хребтань, О. Б.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М. |
2022 | Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Гуменюк, О. Л.; Іваненко, К. М.; Волкова, Р. М. |
2022 | Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) | Волкова, Р. М.; Гуменюк, О. Л.; Хребтань, О. Б.; Іваненко, К. М. |
2021 | Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання | Хребтань, О. Б.; Цибуля, С. Д.; Замай, Ж. В.; Іваненко, К. М. |
2021 | Технологія зберігання і переробки зерна | Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М. |
2021 | Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти | Замай, Ж. В.; Волкова, Р. М.; Іваненко, К. М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 8 з 8