Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
DSpace
JSPUI
DSpace зберігає і дозволяє легкий і відкритий доступ до всіх видів цифрового контенту, включаючи текст, зображення, анімовані зображення, MPEG і набори даних
Дізнатися більше
Електронний репозиторій Чернігівського Національного Технологічного Університету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
ПРАЦІ НАУКОВЦІВ НУ «Чернігівська політехніка»
Іваненко Констянтин Миколайович
Іваненко К. М.: навчально-методичні видання
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-8 зі 8.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Харчові технології : методичні вказівки до виконання програми переддипломної практики для здобувачів другого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Цибуля, С. Д.
;
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
2021
Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія» першого рівня вищої освіти
Замай, Ж. В.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
2021
Технологія зберігання і переробки зерна
Замай, Ж. В.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
2022
Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр)
Волкова, Р. М.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Хребтань, О. Б.
;
Іваненко, К. М.
2022
Переддипломна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
2022
Технологічна практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" ОПП "Харчові технології та інженерія"
Хребтань, О. Б.
;
Волкова, Р. М.
;
Іваненко, К. М.
2022
Ознайомча практика : методичні вказівки для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" галузі знань 18 "Виробництво та технології" освітньо-професійної програми "Харчові технології та інженерія" всіх форм навчання
Хребтань, О. Б.
;
Гуменюк, О. Л.
;
Іваненко, К. М.
;
Волкова, Р. М.
2023
Технологія переробки продуктів тваринництва. Модуль 1. Технологія молока та молочних продуктів : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» всіх форм навчання
Замай, Ж. В.
;
Іваненко, К. М.
Перегляд
Автор
6
Волкова, Р. М.
5
Хребтань, О. Б.
4
Замай, Ж. В.
3
Гуменюк, О. Л.
1
Цибуля, С. Д.
за датою випуску
1
2023
4
2022
3
2021