Нагорна (Завальна) І. В.: навчально - методичні видання : [7] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.; Нагорна, І. В.
2024Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Новомлинець, О. О.; Болотов, М. Г.; Нагорна, І. В.
2023Будівельна теплофізика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньо-професійної програми "Будівництво та цивільна інженерія" спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г. П.; Болотов, М. Г.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
2023Будівельна теплофізика : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів другого (магістерського) рівня за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія»Болотов, Г . П.; Болотов, М. Г.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
2023Технології та устаткування зварювання : методичні вказівки до виконання кваліфікаційної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»Прибитько, І. О.; Болотов, Г. П.; Олексієнко, С. В.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
2023Програмний комплекс ANSYS : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання» (освітній ступінь магістр)Прибитько, І. О.; Руденко, М. М.; Ганєєв, Т. Р.; Нагорна, І. В.
2019Інженерія поверхні : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 131 "Прикладна механіка" освітня програма “Технології та устаткування зварювання”Новомлинець, О. О.; Ющенко, С. М.; Нагорна, І. В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 7 з 7