Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/29610
Назва: Технологія та устаткування зварювання тиском : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за освітньою програмою «Технології та устаткування зварювання»
Автори: Новомлинець, О. О.
Болотов, М. Г.
Нагорна, І. В.
Дата публікації: 2024
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки з описом лабораторних робіт з курсу “Зварювання тиском” для студентів спеціальності 6.092300 “Технологія та устаткування зварювання”. Методичний посібник забезпечує можливість студентам перед виконанням роботи коротко повторити лекційний матеріал про основні фізико-хімічні процеси, що покладені в основу конкретного методу зварювання тиском, про будову і принцип роботи машин для контактного зварювання, ознайомитися зі змістом лабораторної роботи і методикою створення зварного з’єднання. Представлений цикл робіт охоплює питання з теоретичних основ зварювання тиском, технології зварювання та зварювальне обладнання.
Опис: Технологія та устаткування зварювання тиском : метод. вказ. до виконання лаб. робіт для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за освіт. програмою «Технології та устаткування зварювання» / уклад.: О. О. Новомлинець, М. Г. Болотов, І. В. Нагорна. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2024. – 26 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/29610
Розташовується у зібраннях:Новомлинець О. О.: навчально-методичні видання
Болотов М. Г.: навчально-методичні видання
Нагорна (Завальна) І. В.: навчально - методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
5172 Методичні вказівки до лабораторної роботи (1).pdfметодичні вказівки1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.