Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24622
Назва: | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 181 “Харчові технології” освітньо-професійної програми “Харчові технології” |
Автори: | Кальченко, В. В. Пасов, Г. В. Замай, Ж. В. |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Опис: | Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі : метод. вказівки виконання практ. робіт з дисципліни “Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі” для здобувачів перш. (бакалавр.) рівня вищ. освіти за спец. 181 “Харчові технології” освіт.-проф. програми “Харчові технології” / уклад.: В. В. Кальченко, Г. В. Пасов, Ж. В. Замай. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2021. – 51 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24622 |
Розташовується у зібраннях: | Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Пасов Г. В.: навчально-методичні видання Кальченко В. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Технологічне обладнання підприємств галузі, теплохладотехніка галузі.pdf | Навчально-методичне видання | 2,01 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.