Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/24838
Назва: | Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах |
Автори: | Курпас, Д. О. |
Ключові слова: | конкурентоспроможність туристичне підприємство туризм tourism competitiveness tourist enterprise |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | Об’єктом дослідження виступає процес забезпечення сталого рівня конкурентоспроможності підприємств, що надають послугу у сфері туризму. Предметом дослідження виступають теоретичні, методологічні та практичні питання управління конкурентоспроможністю послуг у сфері туризму на прикладі «TUI». У роботі досліджуються теоретичні основи ефективності операційної діяльності підприємств на ринку туристичних послуг. Аналізується стан туристичної діяльності « TUI» за 2019-2021 роки. За результатами дослідження підрахована економічна доцільність впровадження вказаних інновацій, проаналізовано структуру та обсяг необхідних витрат, за допомогою аналізу беззбитковості визначено критичні обсяги реалізації нових екологічних турів. Наведені результати аналізу й рекомендації можуть застосовуватися вітчизняними туристичними підприємствами, що на нашу думку, обумовлює практичну цінність роботи. |
Опис: | Курпас, Д. О. Чинники підвищення конкурентоспроможності туристичних підприємств в сучасних умовах : випускна кваліфікаційна робота : 242 «Туризм» / Д. О. Курпас ; керівник роботи О. І. Гонта ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра туризму . – Чернігів, 2021. – 101 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/24838 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР Курпас Д_О_2021.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 2,52 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.