Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25284
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКартак, О. В.-
dc.date.accessioned2022-02-01T09:47:15Z-
dc.date.available2022-02-01T09:47:15Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25284-
dc.descriptionКартак, О. В. Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / О. В. Картак ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 49 с.en_US
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі доведена та експериментально досліджена можливість виготовлення йогурту на рослинному молоці. Розроблені відповідні рецепти. Проведено аналітичний огляд джерел інформації, на основі яких визначено напрямок самого дослідження. Його кінцевим результатом є створення нового функціонального харчового продукту. Проведено порівняльну характеристику органолептичних показників, фізико-хімічних показників контрольного продукту та виробів, виготовлених за розробленою рецептурою. Досліджено можливість заміни коров’ячого молока рослинним.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігівen_US
dc.subjectйогуртen_US
dc.subjectмигдальнеen_US
dc.subjectвівсянеen_US
dc.subjectгречане молокоen_US
dc.subjectзакваскиen_US
dc.subjectyogurten_US
dc.subjectalmonden_US
dc.subjectoaten_US
dc.subjectbuckwheat milken_US
dc.subjectsourdoughen_US
dc.titleРозроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молокаen_US
dc.typeThesisen_US
dc.description.abstractalt1In the qualification work the possibility of making yoghurt on vegetable milk is substantiated and experimentally investigated. Appropriate recipes have been developed. An analytical review of information sources was conducted, on the basis of which the direction of own research was determined, the end result of which is the creation of a new functional food product. The comparative characteristic of organoleptic, physical and chemical indicators of the control product and the products made according to the developed recipes is carried out. The possibility of replacing cow's milk with vegetable milk has been studied.en_US
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Картак О.В. МХТ 201Розроблення рецептурного складу йогуртів Замай.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,8 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.