Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25284
Назва: | Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока |
Автори: | Картак, О. В. |
Ключові слова: | йогурт мигдальне вівсяне гречане молоко закваски yogurt almond oat buckwheat milk sourdough |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі доведена та експериментально досліджена можливість виготовлення йогурту на рослинному молоці. Розроблені відповідні рецепти. Проведено аналітичний огляд джерел інформації, на основі яких визначено напрямок самого дослідження. Його кінцевим результатом є створення нового функціонального харчового продукту. Проведено порівняльну характеристику органолептичних показників, фізико-хімічних показників контрольного продукту та виробів, виготовлених за розробленою рецептурою. Досліджено можливість заміни коров’ячого молока рослинним. |
Опис: | Картак, О. В. Розроблення рецептурного складу йогуртів на основі рослинного молока : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / О. В. Картак ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 49 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25284 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Картак О.В. МХТ 201Розроблення рецептурного складу йогуртів Замай.pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 1,8 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.