Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25286
Назва: | Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників |
Автори: | Коробка, Л. А. Сема, І. М. |
Ключові слова: | технологія виробництво борошняні кондитерські вироби згущувач цукрозамінник technology production flour confectionery thickening sugar substitute |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Чернігів |
Короткий огляд (реферат): | У першому розділі роботи розглядаються теоретичні аспекти підвищення ефективності виробничої діяльності сучасних підприємств на основі впровадження інноваційних проєктів, значна увага приділяється управлінським концепціям та проблемам економічної ефективності. Досліджено шляхи розвитку виробництва, при цьому виділяються слабкі місця та пропонуються заходи їх подолання шляхом впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників. Також у розділі обґрунтовується необхідність застосування цукрозамінників з урахуванням вимог споживачів. У третьому розділі представлено економічне обґрунтування запропонованих заходів, розраховано специфічні показники доцільності впровадження проєкту на виробничому підприємстві - ПрАТ «Прилуцький хлібозавод». Пропонуються конкретні заходи щодо системи контролю якості та метрологічного забезпечення. |
Опис: | Коробка, Л. А. Обґрунтування проєкту впровадження технологічної лінії з виробництва борошняних кондитерських виробів з використанням згущувачів та цукрозамінників : міжкафедральна випускна кваліфікаційна робота разом зі здобувачем вищої освіти гр. МПМп-201 : 181 "Харчові технології" / Л. А. Коробка, І. М. Сема ; керівники роботи О. Б. Хребтань, С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2021. – 77 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25286 |
Розташовується у зібраннях: | Дипломні роботи освітнього ступеня магістр |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КР магістри Коробка Л.А, Сема І.М..pdf | Випускна кваліфікаційна робота | 1,57 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.