Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25375
Назва: Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень
Автори: Федяй, І. І.
Ключові слова: інновація
інноваційна діяльність
інноваційний менеджмент
конкурентоспроможність
науково-дослідна та дослідно-конструкторська робота
innovation
innovation activity
innovation management
competitiveness
research and development work
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми кваліфікаційна роботи полягає в тому, що інноваційний менеджмент став найбільш ефективним методом механізму ринкового господарювання. У сучасному діловому світі більше ніж коли-небудь в попередні епохи, єдиним постійним фактором успіху є зміни, нововведення. Економічна категорія “інновація” означає нововведення, тобто реалізований на ринку результат діяльності по створенню нового продукту або нової технології. Мета кваліфікаційна роботи є аналіз і розробка основних напрямків удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень. Предмет дослідження – теоретичні та практичні аспекти організації інноваційного менеджменту ТОВ «СІЛЬПО – ФУД». Об’єкт дослідження процеси удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві ТОВ «СІЛЬПО – ФУД» в умовах карантинних обмежень.
Опис: Федяй, І. І. Напрямки удосконалення інноваційного менеджменту на підприємстві в умовах карантинних обмежень : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / І. І. Федяй ; керівник роботи О. С. Лашук ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 80 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25375
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федяй І. _ магістр 073 Мен_ЗМПМп_2021.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.