Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25379
Назва: Формування конкурентної стратегії виробничого підприємства
Автори: Кишко, О. В.
Потапенко, А. В.
Ключові слова: конкурентоспроможність
конкурентна стратегія
ефективність
ціль
диверсифікація
кваліфікація
competitiveness
competitive strategy
efficiency
goal
diversification
qualification
Дата публікації: 2021
Видавництво: Чернігів
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота складається зі вступу, трьох розділів та висновків. У вступі зазначено головну проблему, що потребує вирішення, а саме: формування стратегії підвищення конкурентоспроможності виробничого підприємства; ступінь її дослідження та актуальності в наш час. Також визначена головна мета, об’єкт та предмет дослідження. В першому розділі викладена теоретична частина кваліфікаційної роботи, що дозволяє визначити роль та місце конкурентоспроможності в сучасному підприємництві, а також важливість створення ефективної конкурентної стратегії для кожного підприємства. У другому розділі надається загальний опис суб’єкта господарювання, а саме Товариства з обмеженою відповідальністю «ЖЕЖ-КО», аналіз його господарської діяльності та актуальність проблеми підвищення конкурентоспроможності даного підприємства. У третьому розділі запропоновані шляхи підвищення конкурентоспроможності досліджуваного підприємства. У висновках зазначені підсумки дослідження, загальні рекомендації щодо використання запропонованих рішень та методів.
Опис: Кишко, О. В. Формування конкурентної стратегії виробничого підприємства : випускна кваліфікаційна робота : 073 «Менеджмент» / О. В. Кишко, А. В. Потапенко ; керівник роботи С. І. Пономаренко ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра публічного управління та менеджменту організацій. – Чернігів, 2021. – 73 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25379
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Потапенко_ Кишко-магістр МПМп-201.pdfВипускна кваліфікаційна робота1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.