Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25470
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисенко, Т. М.-
dc.date.accessioned2022-06-16T06:45:42Z-
dc.date.available2022-06-16T06:45:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/25470-
dc.descriptionХарчові продукти. Зерноборошняні товари : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого освіт. рівня «бакалавр» за спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», освіт. програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 42 с.en_US
dc.description.abstractЛабораторна робота передбачає надбання майбутніми фахівцями необхідних знань щодо асортименту, споживних властивостей, вимог до якості зерноборошняних товарів, а також технології їх виробництва і методів перевірки якості.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ «Чернігівська політехніка»en_US
dc.titleХарчові продукти. Зерноборошняні товари : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчові продукти. Зерноборошняні товари..pdfНавчально-методичне видання863,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.