Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25470
Назва: Харчові продукти. Зерноборошняні товари : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання
Автори: Денисенко, Т. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Лабораторна робота передбачає надбання майбутніми фахівцями необхідних знань щодо асортименту, споживних властивостей, вимог до якості зерноборошняних товарів, а також технології їх виробництва і методів перевірки якості.
Опис: Харчові продукти. Зерноборошняні товари : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого освіт. рівня «бакалавр» за спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», освіт. програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 42 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25470
Розташовується у зібраннях:Денисенко T. M.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчові продукти. Зерноборошняні товари..pdfНавчально-методичне видання863,14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.