Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/25470
Назва: | Харчові продукти. Зерноборошняні товари : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів першого освітнього рівня «бакалавр» за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» всіх форм навчання |
Автори: | Денисенко, Т. М. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка» |
Короткий огляд (реферат): | Лабораторна робота передбачає надбання майбутніми фахівцями необхідних знань щодо асортименту, споживних властивостей, вимог до якості зерноборошняних товарів, а також технології їх виробництва і методів перевірки якості. |
Опис: | Харчові продукти. Зерноборошняні товари : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів першого освіт. рівня «бакалавр» за спец. 076 «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», освіт. програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” всіх форм навчання / уклад. Т. М. Денисенко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 42 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/25470 |
Розташовується у зібраннях: | Денисенко T. M.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Харчові продукти. Зерноборошняні товари..pdf | Навчально-методичне видання | 863,14 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.