Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/25509
Назва: Теорія ймовірностей і математична статистика : методичні вказівки до виконання розрахункової роботи з дисципліни для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спеціальності 071 "Облік і оподаткування", галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спеціальності 051 "Економіка"
Автори: Юрченко, М. Є.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка»
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної дисципліни полягає у формуванні у здобувачів вищої освіти комплексу фундаментальних знань відповідно до майбутньої професійної діяльності щодо побудови та застосування математичних моделей та явищ, що враховують вплив випадку, аналіз результатів, одержаних за допомогою ймовірнісних моделей.
Опис: Теорія ймовірностей і математична статистика : метод. вказівки до виконання розрах. роботи з дисципліни «Вища математика» для здобувачів вищ. освіти освіт. ступеня «бакалавр» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» спец. 071 "Облік і оподаткування", галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» спец. 051 "Економіка" / уклад. М.Є. Юрченко. – Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка", 2022. – 43 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/25509
Розташовується у зібраннях:Юрченко М. Є.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Теорія ймовірностей і математична статистика.pdfНавчально-методичне видання1,12 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.