Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26079
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | - |
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-03T09:30:04Z | - |
dc.date.available | 2022-10-03T09:30:04Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26079 | - |
dc.description | Основи фізіології та гігієни харчування : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 112 с. | en_US |
dc.description.abstract | У методичні рекомендації включені питання, які доповнюють матеріал, що розглядається на лекційних та лабораторних заняттях. До них належать: «Розвиток науки про харчування», «Фізіологічне значення вітамінів», «Оцінка поживної та енергетичної цінності готових блюд і продуктів харчування», «Оцінка біологічної цінності готових блюд і продуктів харчування», «Харчові інфекції та харчові отруєння. Глистяні інвазії», «Гігієнічна характеристика продукції рослинництва та тваринництва». У методичні рекомендації включені теоретичні відомості з відповідної теми, алгоритми вирішення типових завдань, а також завдання для самостійного виконання. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Основи фізіології та гігієни харчування : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Основи фізіології та гігієни харчування..pdf | Навчально-методичне видання | 1,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.