Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26080
Назва: Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»
Автори: Буяльська, Н. П.
Цибуля, С. Д.
Денисова, Н. М.
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Метою вивчення дисципліни «Охорона навколишнього середовища» є формування у здобувачів вищої освіти (ЗВО) зі спеціальності «Харчові технології» прагнення до збереження навколишнього середовища; системи знань про основні закономірності взаємодії людини, суспільства і природи; особливості впливу антропогенних факторів на природне середовище; методи управління процесами природокористування; основні концепції захисту довкілля; основні напрями і методи знешкодження шкідливих викидів; утилізацію відходів в харчовій промисловості; ознайомлення з лабораторною технікою, яка застосовується для екологічних досліджень. В методичних вказівках для самостійної роботи з дисципліни «Охорона навколишнього середовища» наводяться методики розрахунків інтенсивності викидів шкідливих речовин; екологічних збитків за забруднення навколишнього середовища, розмірів шкоди внаслідок забруднення земель тощо.
Опис: Охорона навколишнього середовища : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 74 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26080
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Природничі науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Охорона навколишнього середовища..pdfНавчально-методичне видання1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.