Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26080
Назва: | Охорона навколишнього середовища : методичні вказівки до самостійної роботи для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології» |
Автори: | Буяльська, Н. П. Цибуля, С. Д. Денисова, Н. М. |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" |
Короткий огляд (реферат): | Метою вивчення дисципліни «Охорона навколишнього середовища» є формування у здобувачів вищої освіти (ЗВО) зі спеціальності «Харчові технології» прагнення до збереження навколишнього середовища; системи знань про основні закономірності взаємодії людини, суспільства і природи; особливості впливу антропогенних факторів на природне середовище; методи управління процесами природокористування; основні концепції захисту довкілля; основні напрями і методи знешкодження шкідливих викидів; утилізацію відходів в харчовій промисловості; ознайомлення з лабораторною технікою, яка застосовується для екологічних досліджень. В методичних вказівках для самостійної роботи з дисципліни «Охорона навколишнього середовища» наводяться методики розрахунків інтенсивності викидів шкідливих речовин; екологічних збитків за забруднення навколишнього середовища, розмірів шкоди внаслідок забруднення земель тощо. |
Опис: | Охорона навколишнього середовища : метод. вказівки до самост. роботи для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 74 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26080 |
Розташовується у зібраннях: | Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Природничі науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Охорона навколишнього середовища..pdf | Навчально-методичне видання | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.