Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26084
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-10-03T10:38:29Z-
dc.date.available2022-10-03T10:38:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26084-
dc.descriptionПроцеси та апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання курс. роботи для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад. Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 24 с.en_US
dc.description.abstractМета виконання курсової роботи: чітко уявити об’єкт проектування, його технологічне призначення і процеси, що відбуваються в ньому; опанувати методику розрахунку даного об’єкта, правильно вибрати необхідні початкові параметри для розрахунку (крім заданих); відшукати конструктивне рішення, яке базується на виконаних розрахунках та аналізу варіантів технічних рішень з урахуванням технологічності конструкції і забезпечує найкраще проведення процесу; зобразити об’єкт проектування згідно з вимогами ЕСКД; дати техніко- економічну характеристику об’єкта проектування і засвоїти правила його безпечної експлуатації. Виконуючи проектне завдання, здобувач вищої освіти самостійно підбирає літературу і матеріали для проектування, вибирає технічні рішення, критично їх аналізує.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleПроцеси та апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси та апарати харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання345,48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.