Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26087
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Денисова, Н. М. | - |
dc.contributor.author | Буяльська, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-03T11:02:43Z | - |
dc.date.available | 2022-10-03T11:02:43Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26087 | - |
dc.description | Процеси і апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 96 с. | en_US |
dc.description.abstract | Предметом вивчення дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" є основи процесів, що відбуваються в машинах і апаратах та в продуктах, що обробляються під час виконання технологічних процесів. Мета навчальної дисципліни – оволодіння методикою розробки процесів та апаратів харчових виробництв, визначення їх основних параметрів та характеристик. Завдання, які вирішуються в процесі вивчення дисципліни: – ознайомлення з основними поняттями, характеристиками, параметрами, класами та сферами застосування процесів та апаратів харчових виробництв. – вивчення особливостей побудови та функціонування процесів та апаратів сучасних харчових виробництв. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Процеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології" | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання Денисова Н. М.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Процеси і апарати харчових виробництв..pdf | Навчально-методичне видання | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.