Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26087
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-10-03T11:02:43Z-
dc.date.available2022-10-03T11:02:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26087-
dc.descriptionПроцеси і апарати харчових виробництв : метод. вказівки до виконання лаб. робіт для здобувачів вищ. освіти спец. 181 "Харчові технології" / уклад.: Н. М. Денисова, Н. П. Буяльська. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 96 с.en_US
dc.description.abstractПредметом вивчення дисципліни "Процеси та апарати харчових виробництв" є основи процесів, що відбуваються в машинах і апаратах та в продуктах, що обробляються під час виконання технологічних процесів. Мета навчальної дисципліни – оволодіння методикою розробки процесів та апаратів харчових виробництв, визначення їх основних параметрів та характеристик. Завдання, які вирішуються в процесі вивчення дисципліни: – ознайомлення з основними поняттями, характеристиками, параметрами, класами та сферами застосування процесів та апаратів харчових виробництв. – вивчення особливостей побудови та функціонування процесів та апаратів сучасних харчових виробництв.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleПроцеси і апарати харчових виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 "Харчові технології"en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Процеси і апарати харчових виробництв..pdfНавчально-методичне видання1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.