Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26088
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуяльська, Н. П.-
dc.contributor.authorЦибуля, С. Д.-
dc.contributor.authorДенисова, Н. М.-
dc.date.accessioned2022-10-03T11:13:53Z-
dc.date.available2022-10-03T11:13:53Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26088-
dc.descriptionТехнологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищ. освіти першого (бакалавр.) рівня спец. 181 «Харчові технології» / уклад.: Н. П. Буяльська, С. Д. Цибуля, Н. М. Денисова. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 83 с.en_US
dc.description.abstractКонспект лекцій з дисципліни «Технологія води та водопідготовки харчових виробництв» складено на основі відповідної робочої програми. До конспекту лекцій включені наступні теми: «Вступ. Характеристика джерел водопостачання», «Загальні вимоги до показників якості води», «Водопостачання підприємств харчової промисловості», «Загальна характеристика методів водопідготовки. Знезалізнення, деманганацiя та знезаражування питної води», «Мембранні технології у водопідготовці», «Технологічні схеми підготовки води», «Тенденції сучасних методів підготовки питної води», «Технологія мінеральних вод». Після кожної теми наведено контрольні питання.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleТехнологія води та водопідготовки харчових виробництв : конспект лекцій для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 181 «Харчові технології»en_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Денисова Н. М.: навчально-методичні видання
Цибуля С. Д.: навчально-методичні видання
Буяльська Н. П.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Технологія води та водопідготовки харчових виробництв.__.pdfНавчально-методичне видання1,94 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.