Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ir.stu.cn.ua/123456789/26307
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Замай, Ж. В. | - |
dc.contributor.author | Гуменюк, О. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-02T12:14:22Z | - |
dc.date.available | 2022-12-02T12:14:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | http://ir.stu.cn.ua/123456789/26307 | - |
dc.description | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. : Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 82 с. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка" | en_US |
dc.title | Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 "Органічна хімія" : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання | en_US |
dc.type | Working Paper | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання Замай Ж. В.: навчально-методичні видання Технічні науки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4361 Замай_Гуменюк_Органічна хімія_Практикум_2022_29_11.pdf | методичні вказівки | 2,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.