Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26308
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.contributor.authorГуменюк, О. Л.-
dc.date.accessioned2022-12-02T12:20:23Z-
dc.date.available2022-12-02T12:20:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26308-
dc.descriptionТехнологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. : Ж. В. Замай, О. Л. Гуменюк. – Чернігів : НУ «Чернігівська політехніка», 2022. – 108 с.en_US
dc.description.abstractМетою лабораторного практикуму з курсу «Технологія бродильних виробництв є підготовка майбутніх фахівців до ефективної роботи в лабораторіях харчових підприємств та науково-дослідних закладів з оцінювання якості продуктів бродіння на всіх етапах їх виробництва з використанням сучасних методів аналізу. Основними завданнями лабораторного практикуму є опанування здобувачами ВО теоретичними основами і технікою аналізу сировини, напівпродуктів, відходів та товарних продуктів бродильних виробництв, методами обробки отриманих результатів з подальшою оцінкою відповідності отриманих результатів проаналізованих зразків вимогам нормативно-технічної документації.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"en_US
dc.titleТехнологія бродильних виробництв : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою "Харчові технології та інженерія" (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчанняen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Гуменюк О. Л.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4362 Замай_Гуменюк_лабораторний практикум з_Технології бродильних виробництв 29.11_2022.pdfметодичні вказівки2,58 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.