Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26456
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЗамай, Ж. В.-
dc.date.accessioned2023-01-02T11:03:22Z-
dc.date.available2023-01-02T11:03:22Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttp://ir.stu.cn.ua/123456789/26456-
dc.descriptionХімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчання / Укл. Ж. В. Замай.- Чернігів: НУ «Чернігівська політехніка», 2022.- 38 с.uk_UA
dc.description.abstractПід час вивчення курсу "Хімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія" студенти денної форми навчання відповідно до освітньої програми «Харчові технології та інженерія» виконують контрольну роботу. Мета контрольної роботи – зміцнити, поглибити та узагальнити знання, набуті під час лекційних, лабораторних занять та самостійної роботи з літературою. Кожний варіант контрольної роботи містить 7 практичних вправ, зміст яких охоплює основні розділи органічної хімії. Під час виконання контрольної роботи необхідно користуватися теоретичними відомостями, наведеними в літературних джерелах, що вказані у списку рекомендованої літератури.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЧернігів : НУ "Чернігівська політехніка"uk_UA
dc.titleХімія в харчових технологіях. Модуль 4 «Органічна хімія» : методичні вказівки до виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти за освітньою програмою «Харчові технології та інженерія» (освітній ступінь бакалавр) всіх форм навчанняuk_UA
dc.typeLearning Objectuk_UA
Розташовується у зібраннях:Замай Ж. В.: навчально-методичні видання
Технічні науки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4369 Замай_Ж_В_КР_Органічна хімія_04_12_ 2022.pdfметодичні вказівки1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.