Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26502
Назва: Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт»
Автори: Лутченко, А. О.
Ключові слова: мотивація
персонал
управління персоналом
ресторанні послуги
матеріальне стимулювання
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Об’єктом роботи є система мотивації персоналу в кафе «Проєкт» та напрями її удосконалення. Предметом роботи є характеристика мотивації та впливу на ефективність методів, що використовуються в лідерстві. Метою роботи є виявлення та дослідження основних елементів управління персоналом, таких як мотивація та вплив у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт». Методи дослідження – аналіз, синтез, узагальнення, систематизація, групування, економіко-математичні методи. В першому розділі досліджено теоретичні аспекти організації мотивації персоналу та управління персоналом. В другому розділі проаналізовано тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні, охарактеризовано діяльність та досліджено систему мотивації персоналу міського кафе «Проєкт». В третьому розділі визначено напрями удосконалення мотивації персоналу міського кафе «Проєкт», та визначено їх ефективність.
Опис: Лутченко, А. О. Підвищення мотивованості персоналу як фактор ефективності компанії у сфері ресторанного бізнесу на прикладі ФОП Богомаз С.М. міське кафе «Проєкт» : випускна кваліфікаційна робота : 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"/ А. О. Лутченко ; керівник роботи Н. В. Іванова ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра підприємництва і торгівлі. – Чернігів, 2022. – 62 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26502
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лутченко А.О. _магістр_2022.pdfдиплом665,73 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.