Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ir.stu.cn.ua/123456789/26599
Назва: Порівняльний аналіз якості молочної продукції та методів її фальсифікації в Україні та Португалії
Автори: Соседова, К. Ю.
Ключові слова: молочна промисловість
фальсифікація
йогурти
молочна продукція в Португалії
молочні альтернативи
рослинне молоко
dairy industry
adulteration
yogurts
dairy products in Portugal
dairy alternatives
vegetable milk
Дата публікації: 2022
Видавництво: Чернігів : НУ "Чернігівська політехніка"
Короткий огляд (реферат): Предметом дослідження є аналіз фальсифікації молочної продукції в Україні і в Португалії. Об’єкт роботи – стан молочної продукції в Україні та в Португалії. Мета кваліфікаційної роботи – проаналізувати фальсифікацію молочної продукції, виявити найбільш поширені методи підробки. У кваліфікаційній роботі здійснено оглаяд літературних джерел молочної промисловості двох країн; визначено актуальність проблеми з огляду на чинники, які впливають на якість молочних продуктів. Проаналізовано історичні дані з галузі, розвиток молочних виробництв, розглянуто динаміку спаду експорту молочних продуктів в Україні. Вказано проблеми у виробництві, зокрема в розведені сільськогосподарських тварин, в оснащенні галузі. Описано найпоширеніші методи фальсифікації молока та молочних продуктів, вказано лабораторні методи для виявлення підробок. Проведено експериментальний аналіз складу йогуртів і сирків кисломолочних, які представлені на українському та португальському ринках. Надано рекомендації щодо уникнення фальсифікації продукції.
Опис: Соседова, К. Ю. Порівняльний аналіз якості молочної продукції та методів її фальсифікації в Україні та Португалії : випускна кваліфікаційна робота : 181 "Харчові технології" / К. Ю. Соседова ; керівник роботи Ж. В. Замай ; НУ "Чернігівська політехніка", Кафедра харчових технологій. – Чернігів, 2022. – 69 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ir.stu.cn.ua/123456789/26599
Розташовується у зібраннях:Дипломні роботи освітнього ступеня магістр

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом магістра МХТ-211 Соседова.pdfдиплом8,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.